Psihoterapie Cognitiv Comportamenta

Nu exista nici un motiv sa crezi ca tu sau altcineva trebuie sa se schimbe pentru a fi fericit.
Tu esti singura persoana pe care o vei putea schimba vreodata.
Mai mult decat atat, tu trebuie sa te accepti asa cum esti, cu tot cu defectele tale inainte de a te putea schimba efectiv.
Tu esti singurul care te poate face pe Tine fericit.
Atunci cand te accepti pe tine insuti asa cum esti, iti amplifici sansa de a te schimba in bine, iar daca vei incepe sa te schimbi, cei din jur vor fi inclinati la randul lor sa faca acelasi lucru.
O gandire corecta, o evaluare proprie in toate aspectele fiintei tale iti determina comportamentul si implicit calitatea vietii tale.

Terapie energetica. Evaluare si Instruire

Pentru a sti cum functionezi si cum poti creea echilibru in interiorul tau, este nevoie sa stii cum esti construit! Nu suntem doar corp fizic ci mai avem si alte corpuri energetice care ne sustin in viata pe acest pamant..Emotiile noastre, gandurile si trairile determina schimbari in centri nostri energetici, in timp putand aparea blocaje majore, fapt ce determina boala in corpul fizic. Preintampinarea bolilor fizice si psihice iti schimba radical modul de a trai, imbunatatind calitatea vietii. Poti afla despre campurile energetice, vortexurile de energie ( chakras), metode de purificare, curatare, echilibrarea meridianelor energetice, importanta si efectul rugaciunii si meditatiei, urmand apoi sa iti asumi propria sanatate, viata si decide daca esti hotarat sa iti imbunatatesti calitatea vietii contribuind active la acest lucru si nu asteptand sa faca acest lucru cei din jurul tau.

Consiliere Spirituala

“Nu cauta perfectiunea ci cauta perfectionarea”
Cautarea Spirituala si reapropierea de Dumnezeu este un drum lung, cu multe incercari si examene, dar cu rezultate inimaginabile. Spiritualitatea pura o recunosti dupa rezultatele pe care le ai in drumul tau si dupa gradul de echilibru interior dobandit! A fi spiritual nu inseamna sa te rupi de lumea reala si sa o combati; inseamna sa traiesti in lume si sa reusesti sa o imbogatesti cu ceea ce tu esti. Intoarcerea spre Divin inseamna sa reusesti sa faci pace cu tine, sa inveti sa te cunosti, sa te iubesti si sa te respecti pe tine pentru a sti cum sa faci asta si cu ceilalti. Drumul greoi este dat de existenta in interiorul tau a fricii, a lacomiei, a mandriei, a maniei, a orgoliului, invidiei, lipsei de iubire…Rezultatul este dat de invingerea si transformarea acestor mici calai in daruire, iubire, calm, smerenie, impartasirea cu ceilalti si daca nu ai mai lucrat cu asta pana acum vom parcurge impreuna constientizarile si stabilirea pasilor de urmat!

Consiliere parentala

De multe ori, conflictele nerezolvate dintre parinti, lipsa armoniei in familie combinate cu stresul legat de job si neimpartirea corecta a atributiilor intre soti, pot cauza probleme in comportamentul copiilor. Consilierea parintilor cat mai din timp, pot preaintampina problemele aparute la copii si implicit restabilirea armoniei in familie. Orice aspect nerezolvat si tratat in timp util cu ajutorul comunicarii si a ghidarii corecte, aduce efecte negative in viata personala a fiecarui membru din familie. Sanatatea ta emotionala si a familiei tale are si ea nevoie de alocarea unui timp care pe termen lung va aduce recompense uriase – echilibru, progres, armonie si implicit redobandirea bucuriei si a satisfactiei in viata. Gestionarea echilibrului munca – viata se poate invata!

Consiliere psihologica, evaluare si prioritizare

Sunt momente in viata cand constati ca nu reusesti sa iti mentii o gandire corecta care sa iti ofere odihna mentala si echilibru emotional. Sau poate te gasesti intr-un punct in care alegerile de pana acum te-au adus in starea de a fi lipsit de satisfactie personala si vrei sa iti schimbi directia prin alegerea altei profesii, altui stil de viata care sa iti ofere in timp un grad inalt de multumire interioara. Putem impreuna sa facem o reevaluare a alegerilor de pana acum, a lectiilor invatate, a temerilor care te-au impiedicat sa inaintezi prea mult si apoi in urma unei analize sa poti lua noi decizii care sa te satisfaca si sa iti ofere beneficii in toate planurile – material, emotional, mental, relational.

Terapii Florale Bach, tehnici de relaxare si aromaterapie

Tamaduirea din flori
Inca din vremuri indepartate, chinezii, grecii prin Platon si Socrate dar si mayasii cautau in plante alinare pentru “suferintele spirituale”. Insa abia la inceputul secolului XX Edward Bach, un cunoscut medic chirurg si un eminent cercetator bacteriology britanic, a organizat si oferit un nou system therapeutic, bazat pe esentele florilor. El a identificat 38 de remedii, fiecare destinat sa trateze diverse afectiuni, prin reechilibrarea vibratiilor energetice ale omului. Dintre acestea, 37 sunt derivate din flori de copaci si tufe salbatice.

Terapie Suportiva pe parcursul reechilibrarii greutatii corporale si a antrenamentelor sportive

Greutatea corporala si dezechilibrele in acest plan, au ca si cauza de cele mai multe ori, pe langa dezechilibrul alimentar, si dezechilibrul psiho-emotional. Pentru a face pace cu corpul tau, ai nevoie sa te imprietenesti cu el, s ail privesti ca pe un prieten, nu ca pe un dusman si sa cauti ceea ce este potrivit pentru tine ca stil de alimentatie si antrenament sportiv. In functie de tipologia ta, de stilul tau de viata si de timpul de care dispui, vom stabili impreuna un program complet pentru a-ti servi ca ghid in cee ace ai de facut pentru sanatatea ta!