Program de transformare

DE CE ESTE IMPORTANT SI UTIL SA URMEZI ACEST PROGRAM?

Pentru ca tu sa functionezi in echilibru si sa beneficiezi de intregul tau potential si un corp sanatos, este necesar sa inveti sa instaurezi o buna colaborare intre corpul fizic, minte, emotii si spirit. Intelegand principii simple legate de functionarea sistemelor tale ca un intreg, vei avea capacitatea apoi sa pui in practica acei pasi ce iti aduc sanatate fizica, echilibru emotional, claritate mentala si inspiratie divina.

INSCRIERE LA URMATORUL
PROGRAM DE TRANSFORMARE


MARTURII DESPRE PROGRAMUL NOSTRU

Așa cum am promis, continui cu interviurile luate de Alexandra la Good Life Center la final de Program de Transformare in 4 Pasi.În acest interviu, Alice Brenciu a spus mai mult decât as fi putut eu spune despre acest program și beneficiile lui! Am decis la începutul acestui an sa mă opresc ușor ușor din a mai risipi timp și informații pentru acele situații sau persoane care nu vor sau nu înțeleg importanta respectului fata de propria viață și a celor cu care interacționează. Am ales sa mă preocup în mare parte de persoane vii, persoane care știu sa primească și sa dea mai departe. A face din activitățile și instruirea ta o prioritate, aduce beneficii nu doar propriei persoane ci și celor din jur. Va aștept cu mare drag la următoarele grupe. Mulțumesc Alice, pentru ceea ce ești!https://goodlifecenter.ro/de-ce-fitness-pentru-4-corpuri/

Publicată de Iulia Roxana Oroviceanu – Terapeut pe Marţi, 4 iulie 2017

Primul Program de Transformare in 4 Pasi s-a încheiat. Au fost 2 grupuri cu care am lucrat și toate acele momente prin care au trecut clientele în cele 4 luni, pentru mine au fost uimitoare și am trăit cu ele cot la cot toate senzațiile. Mă declar extrem de incantata de ceea ce au înțeles, de felul în care au realizat importanta lucrului cu ele, responsabilitatea lor de a avea grija de propria viață și a nu amâna aceste momente. Alexandra, a întrebat câteva dintre participante ce impact a avut programul asupra lor și au fost de acord sa împărtășească din experiența lor cu cei ce au nevoie sa învețe sa își echilibreze viața și sa acorde timp pentru corpul fizic, pentru mentalul lor și claritatea în gândire, pentru propriile emotii si latura spirituala.Voi împărtăși cu voi pe parcursul câtorva zile, unele păreri de la începutul programului cât și de la sfârșitul celor 4 luni. Va aștept și pe voi ca din toamna sa va alăturați celor ce vor începe transformarea! Mai jos, Dana ne imprtaseste experiență ei!

Publicată de Iulia Roxana Oroviceanu – Terapeut pe Marţi, 20 iunie 2017

Pe parcursul celor 4 luni din "Programul de Transformare in 4 Pasi", participantele au învățat sa se preocupe în mod egal de cele 4 corpuri – fizic, menral, emotional si spiritual și sa acorde atenția necesara vindecării și echilibrării lor. Mariana, împărtășește cu voi câteva din concluziile ei și aspecte pe care le-a putut imbunatati cu ajutorul acestui program. "O viață trăită înțelept presupune a trăi conștient, a ne preocupa de toate aspectele în măsura în care este necesar pentru a le tine în echilibru și a funcționa la potențial maxim". – avem un corp fizic și asta presupune sa nu mâncăm prea mult dar nici prea puțin; presupune sa îi oferim tot ce are nevoie pentru a funcționa bine și a ne oferi sănătate și vitalitate în schimb;- avem un corp mental și asta presupune sa gândim corect pentru a putea actiona în consecință si a lua decizii ce vin in sprijinul evolutiei personale;- avem un corp emoțional și el ne cere exprimare, claritate, asumare, responsabilitate și eliberarea de durere și traume vechi;- avem un corp spiritual care ne sprijină și ne oferă raspunsuri si solutii la multe dintre problemele care apar în viața de zi cu zi în măsura în care invatam sa ne conectam la el, sa îl recunoaștem și sa îl hrănim prin intermediul sufletului;

Publicată de Iulia Roxana Oroviceanu – Terapeut pe Luni, 26 iunie 2017

Ca o societate sa redevina organizata, primitoare si nu primitiva, coerenta si eficienta, are nevoie de oameni organizati, primitori, coerenti si eficienti care sa fie lasati si sustinuti moral sa isi faca bine treaba.Asta inseamna maturitate, respect si multa asumare, munca cea mai grea fiind nu a omului cu lumea ci a omului cu el insusi.Prin Programul de Transformare in 4 Pasi, îmi propun sa susțin ușor calea regăsirii personale și a asumării propriului drum în viața! Anamaria, împărtășește câteva din impresiile ei legate de programul de 4 luni!

Publicată de Iulia Roxana Oroviceanu – Terapeut pe Luni, 5 februarie 2018

CAND STII CA A VENIT MOMENTUL SA URMEZI PROGRAMUL CELOR 4 PASI?

Acest program vine in ajutorul tau in momentul in care intampini dificultati in unul sau mai multe dintre cele 4 planuri. Vei observa ca in majoritatea cazurilor, atunci cand apare un dezechilibru la unul dintre corpuri, automat apar dezechilibre si in celelalte 3.

INSCRIERE

DEZECHILIBRELE POT APAREA
SUB URMATOARELE FORME:

CORP FIZIC

 • Greutate corporala oscilanta
 • Tulburari de alimentatie (mancat compulsiv, anorexie, bulimie, etc)
 • Lipsa de tonus si vitalitate

CORP MENTAL

 • Deficit de atentie
 • Neurastenie, Anxietate, atacuri de panica
 • Stres
 • Tulburari nervoase

CORP EMOTIONAL

 • Insatisfactie personala
 • Blocaje in Exprimarea emotiilor
 • Tulburari de dispozitie
 • Deziluzie, tristete
 • Lipsa de motivatie si devitalizare

CORP SPIRITUAL

 • Lipsa de conexiune cu sinele superior
 • Stima de sine scazuta si neincredere in capacitatea de a face fata vietii
 • Lipsa bucuriei, anihilarea vointei personale si lipsa scopului in viata;

CUM SE DESFASOARA ACEST PROGRAM ONLINE?

Acest program se desfasoara pe parcursul a 4 luni , cu o intalnire pe skype o data la 2-3 saptamani pentru evaluare si discutii de clarificare. In prima faza, are loc intalnirea cu interviul si completarea unei fisei de inscriere.

CINE COORDONEAZA ACEST PROGRAM?

Terapeut, Psiholog si instructor International de Fitness Iulia Roxana Oroviceanu. Am sustinut diverse programe de dezvoltare personala si spirituala, am participat ca ivitat la mai multe emisiuni TV si sustin conferinte pe teme de psihologie si de echilibrare emotionala. Sustin acest program la GOOD LIFE CENTER cu mai multe grupe si rezultatele au fost extraordinare cu efecte benefice in viata de zi cu zi a celor ce au participat.

CU CE PLECI LA FINALUL ACESTUI PROGRAM?

 • Cu o analiza clara a nevoilor tale principale si cu obiective bine trasate;
 • Cu o analiza personala in cele 4 aspecte fizic-mental- emotional – spiritual si cu constientizarea dezechilibrelor instalate de-alungul timpului;
 • Cu identificarea obiceiurilor nocive care va viruseaza sistemul si cu obieciuri noi sanatoase si simplu de pus in practica;
 • Un plan concret la sfarsitul programului pentru a sti ce aveti concret de facut de acum pentru a reinstala entuziasmul, energia fizica, starea de buna dispozitie si echilibrul psihic si spiritual.

INSCRIERE

CE VOM LUCRA IN FIECARE LUNA, TIMP DE 4 LUNI?

LUNA I – CORP FIZIC

 • Identificarea dificultatilor si obiceiurilor nocive; evaluarea relatiei si a conexiunii cu propriul corp.Cauzele subtile ale bolilor; cum invat sa imi ascult corpul?
 • Reguli simple de purificare a organismului; alimentatie si vitalitate.
 • Redobandirea si intarirea calitatilor mortice; exercitii de respiratie; postura si atitudine corporala; limbajul trupului;

LUNA II – CORP MENTAL

 • Identificarea convingerilor si tiparelor gresite de gandire; lista distorsiunilor cognitive.
 • Puterea mintii vs capcanele mintii.
 • Tehnici simple de autosugestie pentru eliberarea de temeri, ganduri negative, stress, tensiuni psihice; mintea ca instrument de vindecare; autocontrol si intentie.

LUNA III – CORP EMOTIONAL

 • Deblocare si purificare emotionala – tehnica copilului interior.
 • Comunicare si limbaj emotional; tehnici de exprimare a emotiilor si reguli de comunicare.
 • Identificarea blocajelor si a traumelor din trecut – varsta ta emotionala.

LUNA IV – CORP SPIRITUAL

 • Constientizarea modului in care v- ati raportat la viata si oameni pana acum; valori personale si principii de viata.
 • Pasi spre stabilirea conexiunii cu Sinele Superior.
 • Functionarea principalilor centri energetici; descriere si deblocare.
 • Sensul vietii si orientarea personala.

Prin intermediul acestui program,
vei beneficia de:

 • Mapa de prezentare pe care se va lucra la grup si acasa;
 • Cartea “Cand viata te provoaca la duel” Iulia Roxana oroviceanu
 • Ghidul de dezvoltare personala “Te transformi, 4 corpuri in 4 pasi”

REGIM INSCRIERE

Investitia ta va fi de 790 lei pe luna, iar achitarea intregului program se face in 2 transe.
Voi lucra in paralel cu 4 persoane care incep programul in acelasi timp si va exista un grup de sustinere online pentru a putea impartasi informatii si experiente intre participanti.

Te vei putea inscrie, bineinteles in limita locurilor disponibile, trimitand un email la office@goodlifecenter.ro, sunand la numarul +40721.051.552 sau te poti inscrie direct dand click pe butonul urmator:

INSCRIERE