Cand lasi amintirile vechi sa plece, apare INSPIRATIA

Va puteti trai viata in doua feluri: prin intermediul amintirilor sau prin intermediul inspiratiei. Amintirile sunt programe vechi recurente. Inspiratia este mesajul dat de Divinitate. Vreti sa traiti calauziti de inspiratie? Singura cale de a auzi vocea Divinitatii si de a primi inspiratia este prin stergerea amintirilor vechi. Trebuie doar sa faceti curatenie.

“Joseph, cand stergi ceva din calculator, unde ajunge acel fisier?

  • N-am nici cea mai mica idee, i-am raspuns.
  • Cand stergeti ceva din calculator, unde ajunge acel fisier? i-a intrebat pe cei din sala.
  • L-a cosul de gunoi, a raspuns cineva.
  • Exact, a spus Dr. Hew Len. Este inca in calculator, dar ascuns vederii voastre. Amintirile sunt la fel. Ele exista inca in voi, doar ca nu in raza voastra vizuala. Cee ace vreti voi este sa le stergeti complet.

Mi s-a parut fascinant, dar nu aveam nici cea mai mica idee ce insemna asta si unde voia sa ajunga. De ce as vrea ca amintirile mele sa fie complet sterse?”

Divinitatea este starea noastra Zero. In viata avem cu totii momente cand vizitam acea stare zero, dar in cea mai mare parte a timpului suntem plini de gunoaie – pe care noi le numim amintiri – care ies la suprafata.

Dr. Hew Len spune ca mintea noastra are o viziune ingusta despre lume si ca acea viziune este nu numai INCOMPLETA  dar si IMPURA.

Aparitia inconstienta a unei intentii de a actiona nu poate fi controlata constient. Doar consumarea sa finala in act poate fi controlata in mod constient.

“ Joseph, cum iti dai seama daca ceva este amintire sau inspiratie? Intreba Dr. Hew Len

Nu am inteles intrebarea si i-am spus asta:

  • Cum iti dai seama daca cineva care are cancer il are pentru ca el l-a declansat sau pentru ca i-a fost trimis de Dumnezeu ca o provocare?
  • Cum iti dai seama daca orice se intampla este din cauza ta sau vine din partea Divinitatii?
  • Habar nu am, i-am raspuns…
  • Nici eu, mi-a spus el. De aceea trebuie sa te purifici incontinuu. Trebuie sa purifici totul, pentru ca nu stii ce este din amintire si ce este din inspiratie. Trebuie sa te purifici pentru a putea ajunge in acea stare zero unde apare inspiratia. “ In starea Zero, suntem capabili sa discernem intre amintire si inspiratie.

Ingrijorarile legate de greutate, teama de esec, frica de lipsa banilor,  tin de amintire. Singurul lucru real pe care il putem face pentru a face loc schimbarilor, este sa ne iubim, sa ne iertam, si chiar sa multumim pentru o problema pe care o avem. Purificand acest aspect, ne asiguram ca Divinitatii I se da ocazia sa ne ofere inspiratia”

Dorinta de a manca in plus, de exemplu, este un program. Apare din subconstient. Daca nu purific acest program, va ramane acolo si se va manifesta din nou. Atunci cand apare din nou, trebuie sa fii atent la alegerea pe care urmeazasa o faci: sa mananci sau nu. Aceasta este o lupta pe care trebuie sa o porti toata viata. Nu este o distractie. Da. Poti face fata tendintei de a ceda, spunand NU. Dar e clar ca asta cere o cheltuiala enorma de energie si rabdare. In timp, a spune nu tentatiei, poate deveni un nou obicei. Dar ce chin, pana voi ajunge acolo!

In schimb, daca imi purific memoria, tentatia va disparea in cele din urma. Apoi dorinta de a manca in plus nu va mai exista. Va ramane acolo doar PACEA. Pe scurt, Intentia este o biata zdreanta in comparative cu inspiratia.

“ Atat timp cat am trait din intentii, am continuat sa lupt. Dar cand m-am pus la adapostul inspiratiei, viata mea  s-a transformat “ Joe Vitale

” Zero limite” (Joe Vitale si Dr. Ihaleakala Hew Len)

Follow:
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *