"Călătoria femeii trezite"

(curs online)
Good Life Center by Iulia R. Oroviceanu

Inveti sa ai grija de TINE! Educi mintea și o transformi în instrumentul tău de vindecare!

Un centru de educație spirituala, mentala și corporala!

Str. Mihail Sebastian Nr.88 Bucuresti

"Există la acest moment pe pământ un grup de femei care poartă torțe arzătoare pentru evoluția omenirii. Aceste femei sunt bijuterii rare, unice, forțe ale spiritului feminin antic.
Aceste femei manifestă curaj, rezistență și perseverență dincolo de ceea ce putem înțelege.
Ele au parcurs mii si mii de ani în tăcere pentru a se afla acum aici, având misiunea de a re-trezi sufletul feminin profund al umanității și al pământului.
Apărând unul câte unul din templele eterice ale Shakti în toate formele ei, Femeile trezite își plantează picioarele goale pe pământul pustiu.
Stralucind de roua radiantă a comuniunii cu iubirea divina si de curgerea fluidă a Kundalini au al treilea ochi larg deschis si cunoscand codurile cosmice ale adevarului, cu părul strălucitor fluturând salbatic, mâini care se mișcă liber și ating rănile Sufletului Gaiei și cu iubire o aduc înapoi la viață.
Toate aceste femei vor trece prin scufundări profunde în suferințele lor emoționale acumulate, generate de suprimarea Conștiinței Divinului Feminin.
La un moment dat pe parcursul acestei vieți, încărcătura karmică a rănii femininului le va aduce în mod inevitabil într-un punct de criză, atrăgându-le pe un profund drum de auto-vindecare și auto-trezire.
Atunci când aceste femei se vindecă, ele generează un efect de domino de vindecare și transformare pentru generațiile de femei atât în ​​trecut, cât și în viitor.
Femeia trezită declanșează, val dupa val, transformarea și trezirea în corpurile energetice ale oamenilor care se conectează la ea.
Aceste femei nu aleg niciodată să vină în locuri "aleatorii". Există întotdeauna un scop profund pentru conexiunile și locurile în care aceste femei își manifestă energia.

Nu este o sarcină ușoară purtarea torțelor sacre pentru trezirea femininului.
Când mintea umană își pierde legătura cu inima ei, ea acționează din frică. Acțiunile bazate pe frică sunt întotdeauna agresive și orientate către distrugere - fizică, emoțională, mentală și spirituală.

Singura șansă de deschidere spre adevăr, prezență, strălucire, profunzime, vindecare, acceptare necondiționată, încredere, să fii auzit și văzut pentru cine ești cu adevărat, de transformare spirituală - singura șansă vine din ascultarea și recunoașterea Vocii Divinului Feminin.

Una dintre aceste femei îți vorbește, influențându-ți câmpul energetic, lucrând asupra Inimii tale cu Iubire, inundându-ți oasele obosite și trupul rănit cu apa sacră a potirului ei.

 

O cunoști. Nu ai fi putut să nu o recunoști. Nu va fi femeia cea mai blîndă, cea mai tare sau mai atentă. Nu va manipula, nu va impune și nu te va forța să fii în jurul ei. Nu lucrează la nivelul ego-ului. Ea lucrează la nivelul spiritului.
Spiritul nu are nevoie să se anunțe pe Sine pentru că
Este ....." (Judith Kusel)

Cum este conceput acest curs:
Este un curs de 12 lecții ce cuprind informații, teme, meditații și exerciții ce au menirea sa te ajute sa rămâi focusată pe calea ta, pe ritmul tau si cel mai important, pe nevoile tale profunde ca femeie.
Vei primi cate o lecție pe saptamana sau două uneori.

De ce ai nevoie de acest curs:
Acest curs îți oferă ocazia sa îți analizezi viața până în acest moment, alegerile, moștenirile si te sprijină să te întorci la acea parte din tine autentică, puterea ta reală care vindecă, insănătoșește si iubește necondiționat!

Desfășurarea cursului:
Acest curs are loc pe WhatsUp, în telefonul tău fără a fi nevoită să fii undeva la o anumită oră. Primesti toate exercițiile iar tu le pui in aplicare in timpul alocat pentru tine!
Poți face lectiile cand poti tu, deoarece raman toate informatiile in telefonul tău in grupui special creat.

Cine susține cursul:
Eu, Iulia Roxana Oroviceanu psiholog si terapeut cu practica de 15 ani in terapia cognitiv comportamentală, pasionată si implicată în multe cursuri si formări ce tin de sfera spiritualității. In ultimii 5 ani am susținut multe programe si tabere special concepute pentru femei si conectarea lor cu puterea feminină, mama pământ și divinul feminin. Conferința "Divinul Feminin si treptele cunoașterii" mi-a fost ca o inițiere din care am inteles rolul meu în vindecarea femininului rănit si îndepărtat de esența sa.

Cursul începe vineri 3 aprilie si se incheie la început de iunie.

Cursul este pentru acele femei care au mai trecut prin programe de formare, inițieri, cursuri de dezvoltare personala sau terapie individuală și au un minim de informații ce tin de terapia copilului interior, meditație, anatomie energetică. Dacă te regăsești in această categorie de femei și simți că a venit momentul sa iti dai atenție cum se cuvine si sa înveți să iti retrezesti simțurile, atunci te astept cu încântare in această călătorie.

Pentru cine esre din țară și poate, vom face si o întâlnire de final, un cerc de vindecare cu meditații, cântec si emoții multe!

Cursul necesită o investitie de 13.25 euro/lectie, 159 euro total achitați in 2 rate sau integral, la începutul cursului.

Dacă este pentru tine cursul, trimite te rog mesaj cu motivul pentru care vrei sa participi la acest curs 0721051552.