Despre mine

Sunt Psiholog cu Specializare in Terapii Cognitiv Comportamentale si Master in Hipnoza si TCC. Insa nu asta ma defineste, deoarece sunt un om, care mai presus de orice, iubeste oamenii si isi doreste ca fiecare suflet sa-si gaseasca pacea si calea lui in acesta lume.

INSCRIERE LA URMATORUL
PROGRAM DE TRANSFORMARE

Practic Psihoterapia de 14 ani si pe langa terapiile individuale, am sustinut diferite Workshop-uri, Seminarii si Conferinte cu diverse teme precum: “Sportul ca terapie”, “Relatia de cuplu si motivele inconstiente pentru care alegem un anumit tip de partener”, “Simptomele fizice ale bolilor spirituale”, “Mancatul compulsiv si influenta tulburarilor emotionale”, “Treptele Initierii si divinul feminin”, “Raportul pe care il ai tu cu femeia din tine” si multe altele.

In lucrul cu oamenii, insist destul de mult pe cunoasterea de sine pentru a putea aduce claritate si lumina in ceea ce inseamna functionarea omului ca intreg. Apoi lucrez impreuna cu cel ce vine spre mine la constientizarea si schimbarea tiparelor gresite de gandire si a convingerilor perturbatoare.

Invatand sa gandesti corect, vei face alegeri mai sanatoase, iti vei imbunatati modul tau de a percepe viata, de a trai si astfel te vei raporta diferit la evenimentele importante din viata ta.

Pentru mine in terapie sunt foarte importanti primii trei pasi:

1. Asumarea
2. Responsabilizarea
3. Actiunea!

Te astept sa faci primul pas, apoi sub ghidarea mea, sa parcurgem impreuna restul pasilor spre imbunatatirea calitatii vietii tale! Iata si o mostra din povestea mea:

 

INSCRIERE LA URMATORUL
PROGRAM DE TRANSFORMARE