Energia agresivitatii iti poate da viata si sanatatea peste cap, cum manifesti echilibrul?

Dezechilibrul emotional este principala cauza a agresivitatii interioare, a acumularii de energii negative. Devenim agresivi pasivi ( nu ne manifestam fizic agresivitatea), daca ne reprimam emotiile, traim sentimente de frustrare, ne simtim inutili, lipsiti de iubire, neimpliniti.

Agresivitatea nemanifestata este acea forma de agresivitate mascata, ascunsa sub un calm aparent. Apare la persoane linistite, care nu se pot manifesta fizic violent, fie datorita educatiei , a principiilor. Aceste persoane vor cauta o alta cale de manifestare a agresivitatii sau vor mentine agresivitatea in interior, ca forma de energie negativa de vibratie foarte joasa.

Agresivitatea launtrica se manifesta atat prin conflicte interioare cat si pe emisii exterioare continue.  Energia agresivitatii localizata in fiinta energetica emite si poate atrage stari conflictuale prin intrare in rezonanta.  Emisiile negative pot atrage conflicte in care persoana emisiva sa nu fie implicate si creeaza un mediu energetic ostil in prezenta acelei persoane.

Agresivitatea se va acumula ca energie negativa in corpul emotional, in organele eterice si in inima, declansand disfunctii si imbolnaviri ale organelor fizice. Poate fi preluata si de alte structuri, provocand depresii sau afectand capacitatea de memorare. Emisia exterioara poate patrunde in campurile si energetica altor fiinte, in special ale celor mai vulnerabili, mai expusi, fiind atrasa in punctele lor sensibile.

Opusul agresivitatii este blandetea. Pentru a anihila agresivitatea interioara putem practica un sport ce foloseste mult respiratia profunda, sau putem medita sau practica rugaciunea conectandu-ne la energia Fecioarei Maria lasand sa patrunda in campurile noastre energia blanda si linistitoare ce dizolva energia agresivitatii.

Cand si ce organe sunt afectate de aceasta energie agresiva?

In plamani acumulezi energie agresiva atunci cand esti suparat pe tine, atunci cand te interiorizezi si esti trist.

In rinichi acumulezi energie agresiva in situatiile in care te-ai dispretuit, ai fost las sau ai trait momente de frica.

In ficat exista aceasta energie perturbatoare atunci cand chinui alte fiinte, atunci cand te consideri superior si esti orgolios peste masura.

Cand mananci agitat, nervos, in fuga, acumulezi energiaa agresivitatii in stomac. Tot aici se acumuleaza si cand vorbesti sau gandesti urat sau privesti la imagini agresive atunci cand mananci.

In pancreas ai acumulat energie agresiva atunci cand te-ai simtit lipsit de speranta, neajutorat, neputincios.

Toate imaginile socante, toate filmele cu scene de violenta, toate experientele traumatizante din viata ta, au impregnat ochii tai cu energia agresivitatii si la fel muzica de vibratie joasa, certurile, tipetele au invadat cu agresivitate urechile tale.

Daca viata ta intima nu a fost implinita, daca au existat suferinte, trauma sau frustrari, agresivitatea nemanifestata s-a acumulat in organelle tale genitale.

 

Cum sa nu mai acumulezi energia agresivitatii si sa cuceresti starea de echilibru?

Incetezi sa mai asimilezi aceasta energie in momentul in care reusesti sa manifesti echilibrul. Astfel, iti mentii constant o stare de vibratie inalta.

Elibereaza-ti mintea, despovareaza-ti sufletul si asculta-te foarte bine pe tine insuti, pentru a sti foarte clar ce iti doresti, echilibrandu-ti viata in propria ta realitate. Patrunde acum in sufletul tau. El poate fi dezechilibrat de balastul sentimentelor negative, al resentimentelor, de greutatea dorintelor neimplinite, de frustrari. Despovareaza-ti sufletul de acest balast care il balanseaza si il determina sa caute in afara si ii alimenteaza nemultumirile.

Mintea ta este echilibrata doar daca ai alungat gandurile negative, ai sters toate tiparele negative si ai eliberat-o de prejudecati. Doar atunci este usoara, libera, echilibrata si oate proiecta idealul perfect, stratificat cat mai bine, pentru a fi cel mai usor de atins.

Idealul se deplaseaza permanent, la fel ca linia orizontului. In ideal se reflecta echilibrul. Cu cat idealul este mai abstract, mai departe de tine, mai greu de atins, cu atat mai mult vei resimti DEZECHILIBRUL. Secretul in a-ti mentine echilibrul este in a-ti cobori idealul intangibil la nivelul posibil, usor de atins, de implinit.

Stabileste-ti cat mai clar scopurile, necesitatile, dorintele. Coboara idealul cat mai aproape de posibil, stratifica-l, aranjandu-l in etaje pe care le vei atinge succesiv. La fiecare treapta, vei putea atinge idealul, regasindu-ti echilibrul in propria ta realitate. Acum te afli la baza treptelor idealului tau. Totul este sa fii constient ca aflandu-te la baza scarii, nu poti cadea. Nu te poti dezechilibra. Cand constientizezi propria ta stabilitate, poti urca pe treapta urmatoare.

De pe fiecare treapta priveste clar inainte, adauga la realitatea ta tot ce mai trebuie si este posibil de realizat in viitorul apropiat si suprapune acest ideal la momentul de ACUM. Umple spatiul pe care realitatea nu l-a umplut cu dorinta ta de a atinge urmatoarea treapta. Astfel simti cum echilibrul se instaleaza si in aceasta suprapunere, intre viata ta de ACUM si ce iti doresti in viitorul apropiat este echilibru.

Starea de echilibru suporta modificari permanente , dupa cum si sentimentele, dorintele , necesitatile, situatiile de viata, sunt in permanenta schimbare.

In fiecare perioada din viata ai nevoie de alte manifestari , de alte satisfactii si de cu totul altfel de realizari decat ti-ai fi dorit in etapa precedenta, pentru a te simti implinit. Daca te simti implinit poti sau nu sa fii fericit, dar cu siguranta implinirea iti da acel echilibru de care ai nevoie pentru a te simti stapan pe tine insuti, a lua deciziile correct si, nu in ultimul rand, pentru ca sa fii tu insuti cu adevarat.

Poti incepe cu a te intreba ce te implineste in aceasta etapa din viata? Care sunt aspectele manifestarilor tale fizice, emotionale, intelectuale in care nu te simti implinit?

Imagineaza-ti totalitatea realitatii tale in aceasta dimensiune. Exista un mod ideal in care privesti acesat totalitate. Daca suprapui idealul din viziunea ta si viata ta din momentul de acum vei observa mai usor golurile, partile ce nu se suprapun, aspectele care nu corespund idealului. Echilibrul este starea de impacare cu tine insuti, de multumire sufleteasca, acceptare de sine si implinire a fiintei in etapa actuala de viata.Daca exista echilibru in interior, se reflecta  in relatiile cu ceilalti, in manifestarile tale.

Lectii pentru autovindecare ( Alexiada)

Follow:
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *