Retreat – Feminitate – Vindecare – Meditație

Unde te poti inscrie:
0721 051 552

Cand:
4-7 august 2021
4 zile (3 nopți)

Locuri limitate:
18 persoane

ORGANIZATORI:
Good Life Center prin fondatoarea centrului, #IuliaRoxanaOroviceanu-terapeut

Experiența mea de peste 16 ani in terapie individuală, lucrul cu grupurile de dezvoltare personală, conferințele ținute și interacțiunea cu mulți maeștri din țară dar și din afara țării ce se ocupa de vindecarea emoțională, m-au ajutat să ajung la a înmagazina tehnici, metode, experiențe care te pot ajuta să înțelegi modul în care funcționezi, modul în care te-ai construit din copilărie până acum, felul în care experiențele din copilărie ți-au influențat deciziile și mai ales cum s-a conturat relația cu tine însăți!
 
Lucrând împreună, vei putea să schimbi ceea ce te-a facut să te retragi din viața ta, vei reuși să înțelegi cum poți accesa puterea ta interioară pentru a-ți recâștiga stima de sine, frumusețea interioară și vei învăța o serie de metode cu care poți lucra zi de zi pentru a te menține într-o stare de sănătate și echilibru emoțional!
 
Te astept cu bucurie să simți beneficiile pe care un cerc de femei le poate aduce in creșterea si dezvoltarea ta. Te așteptăm să simți prin propria experiență ajutorul și apartenența!
 
Ideea acestor tabere s-a nascut din nevoia femeilor, de a avea un grup de suport, de a se conecta cu femininul si de a interacționa una cu alta, la un nivel mai profund. Se vrea de la acest retreat să fie fix ceea ce are nevoie fiecare participantă și tu ești cea care simte dacă a venit momentul să te vezi cu adevarat si să îți faci și ție loc in viața ta!
 
Cu ajutorul meditatiilor zilnice, exercitiilor simple, dar extrem de eficiente, restabilirea legaturii cu Pământul, vei dobândi un bagaj de cunoștințe ce reprezintă un real ajutor, susținere si echilibru pentru tot restul vieții.
 
CU CE VEI RAMANE DUPA ACESTE ZILE:
Vei rămâne cu un sentiment de apartenență, îți vei cunoaste mai bine identitatea feminină și vei dobândi cunoașterea unor exercitii special concepute pentru tine, ca FEMEIE, pentru a te susține in drumul tău spre autenticitate.
 
TERMEN DE INSCRIERE:Pana la 1 iunie 2021
Avans tabără 500 lei la inscriere!
 
TRANSPORT:
Transportul va fi individual, însă ne vom asigura că fiecare participantă are un loc asigurat intr-o mașină, ulterior impartindu-se consumul combustibilului.
 
Programul va cuprinde:
- întâlniri terapeutice pe teme ce țin de energia feminina și activarea ei;
-eliberarea blocajelor din trecut și schimbarea tiparelor de gândire și comportament;
- exerciții de postură și atitudine;
- învățarea pașilor simpli de meditație, reconectare cu puterea ta interioară, cu acea esență divină care te ajută să îți urmezi propria cale.
Follow:
Distribuie: