Tabără de Vindecare prin Reconectare

Unde te poti inscrie:
0721 051 552

Cand:
31 martie -3 aprilie 2022

Locuri limitate:
18 persoane

ORGANIZATORI:
Good Life Center prin fondatoarea centrului, #IuliaRoxanaOroviceanu-terapeut

Cu o experiență de peste 15 ani in terapie individuala și de grup, cu numeroase conferinte si workshopuri la activ, Iulia Roxana Oroviceanu organizează retreat-uri in cadrul cărora metoda ei de lucru creează cadrul necesar armonizării și vindecării.

Ideea acestor tabere s-a nascut din nevoia femeilor, de a avea un grup de suport, de a se conecta cu femininul si de a interacționa una cu alta, la un nivel mai profund. Se vrea de la această tabără să fie fix ceea ce are nevoie fiecare participantă.

Cu ajutorul meditatiilor zilnice, exercitiilor simple, dar extrem de eficiente, restabilirea legaturii cu Pământul, vei dobândi un bagaj de cunoștințe ce reprezintă un real ajutor, susținere si echilibru pentru tot restul vieții.

CU CE VEI RAMANE DUPA ACESTE ZILE:
Vei rămâne cu un sentiment de apartenență, îți vei cunoaste mai bine identitatea feminină și vei dobândi cunoașterea unor exercitii special concepute pentru tine, ca FEMEIE, pentru a te susține in drumul tău spre autenticitate.

TERMEN DE INSCRIERE:
Pana la 1 Martie 2022

TRANSPORT:
Transportul va fi individual, însă ne vom asigura că fiecare participantă are un loc asigurat intr-o mașină, ulterior impartindu-se consumul combustibilului.

Programul va cuprinde întâlniri terapeutice pe teme ce țin de energia feminina și activarea ei, eliberarea blocajelor din trecut și schimbarea tiparelor de gândire și comportament, exerciții de postura si atitudine.
Follow:
Distribuie: